Lakossági villanyszerelés

Vállaljuk családi házak, lakások, üzlethelyiségek villamos hálózatának kialakítását, felújítását, karbantartási illetve hibaelhárítási munkálatát.
A villanyszerelés megbeszéléssel kezdődik. Ekkor a megrendelő elmondja az elképzelését. Tapasztalatunkkal segítünk, lakásának elektromos igényeit felmérni. Ilyenkor az esetleges bővítés lehetőségét sem szabad figyelmen kívül hagyni. Célszerű nagyobb terheléssel kalkulálni, mert minden háztartás folyamatosan fejlődik.
A következő lépés meghatározni a dugaljak, kapcsolók, nagyobb fogyasztók, tv, számítógép helyének meghatározása. Ez nagyon fontos, hogy alapos legyen, mert festés után már senki sem szereti a vésést vagy a csatornázást a lakásban. A világítás kialakításánál inkább több helyi lámpát tervezzünk, mert egy világítótest a mennyezeten sokszor kevésnek bizonyul akkor, amikor már életvitelszerűen lakunk a lakásban. Mindenkép tartsuk szem előtt az energiatakarékosságot. Kompakt csöves esetleg ledes lámpákban gondolkodjon. A szerelvényezés általában festés után történik. A kapcsolókat, dugaljakat, lámpákat ön választja ki, de ebben is természetesen szívesen segítünk
Igény esetén multimédiás rendszer kábeleinek kiépítésében és bekötésében is tudunk segíteni.

Nem mi akarunk a legolcsóbb villanyszerők lenni!
Sok esetben találkozni manapság olyan esetekkel, amikor a kőműves, festő bevállalja a villanyszerelési feladatokat is. Mondván mi olyan nehéz pár vezeték összekötésében. Elsőre még csábítónak is hangozhat az ajánlat, mivel jóval olcsóbban megcsinálja mint egy szakképzett villanyszerelő. Viszont gondoljanak bele, mennyire tartunk sokszor az áramütéstől. Ennek kivédésére nem hiába képzik a villanyszerelőket folyamatosan. Nem biztos, hogy olyanra kell bíznia az életét, aki nem is érti pontosan mit is csinál. A kezdeti spórolási halálos áramütéshez is vezethet extrém esetben.
Így ha Ön szakképzett villamos szakembert keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bigdady Kft. © 2015 Minden jog fenntartva!
Created by: devid.biro